Leuk dat wij u mogen verwelkomen in de Zonneroos

reserveren

Fijn dat wij je mogen verwelkomen in ons buitenhuis groepsaccommodatie Zonneroos. Je vraagt ons om direct te reserveren of je neemt een optie.

De optienemer heeft twee weken de tijd om de optie om te zetten in een reservering. Mocht een derde partij een (deel van de) optieperiode direct willen boeken dan nemen wij eerst contact op met de optienemer. Hij/zij heeft dan 3 dagen de tijd om te bepalen of de optie omzet wordt in een reservering of dat deze beschikbaar komt.
2022: 
2023: 

Verblijf*: Lang WeekendWeekendMidweekWeekend XLWeekFeestdagenAnders

Verzoek aangepaste: aankomsttijd vertrektijd
Naam*:
Adres*:
Woonplaats*:
Email*:
Tel./Mob.:
Land:
Volwassenen:
Kinderen:

ontvangst en vertrek
Op jouw aankomstdag ben je vanaf 17.00 uur welkom tenzij er geen gasten direct voor jullie verblijven. Circa twee weken voor jouw komst kun je bij ons informeren of wij jullie vroeger kunnen verwelkomen. Ligt de vertrekdag op maandag of vrijdag kun je tot 12.00 uur bij ons verblijven. Vanaf 10.00 uur vindt de oplevering van de slaapkamers plaats i.v.m. start van de eind schoonmaak.

Weekend: vrijdag 17.00 uur t/m zondag 17.00 uur
Lang weekend: vrijdag 17.00 uur t/m maandagochtend 12.00 uur.

 

Alternatief: aankomen op woensdag of donderdag. Of vertrek op dinsdag of woensdag.
Week: vrijdag t/m vrijdag of maandag t/m maandag.

 

In een midweek is een afwijkend aantal overnachtingen mogelijk tussen maandag 17.00 uur tot vrijdag 12.00 uur. Je kunt ook op dinsdag, woensdag of donderdag aankomen of vertrekken. Tijdstip van aankomst cq. vertrek is afhankelijk van de aankomst- cq. vertrekdag.

Prijzen midweek: voor één nacht: € 975,-/ twee nachten: € 1.795,-/ drie nachten: € 2.125,

betalingsregeling

1. De eerste betaling van 25% van de huursom zien wij vier weken na dagtekening van onze overeenkomst bijgeschreven staan. Tenzij anders besproken.
2. De resterende 75% plus de borg van € 250,00 (1) en de toeristenbelasting (2) is twee weken voorafgaand aan jouw verblijf door ons ontvangen.

(1) Alle schade die ontstaat tijdens jullie verblijf aan ons interieur/exterieur of het door ons verzorgde materiaal wordt in mindering gebracht op de borgsom. De borg of het restant hiervan wordt, uiterlijk binnen twee weken na jullie verblijf, terugbetaald na controle van ruimtes en materialen.
(2) Toeristenbelasting t/m 2022: 4% over de huurprijs excl. 9% btw.

(3) Alle genoemde prijzen op onze site zijn voorbehouden. Mocht er  door inflatie; door onverwachte prijsstijgingen van leveranciers of door de overheid een maatregel worden doorgevoerd die leidt tot een prijsverhoging(en) dan zien wij ons genoodzaakt deze aan u door te berekenen.

extra’s en huisdieren

* Handdoekpakket: € 6,25 per pakket bestaande uit 2 grote, 2 kleine handdoeken en 2 washanden.
* Duofiets (bezit van Plaatselijk Belang) te huur: € 25,00 per dagdeel.
* Kinderbedje: standaard is gebruik van 1 kinderbed inbegrepen. Wil je meerdere kinderbedjes en/of beddengoed gebruiken dan berekenen wij € 10,00 per bedje per verblijf.

* Huisdieren zijn alleen na overleg en na ons akkoord toegestaan. Wij brengen hiervoor € 5,00 per huisdier per nacht in rekening.

corona maatregelen 

Wat doen wij in deze tijden van corona?

1. Wij gebruiken een protocol dat je van ons toegezonden krijgt m.b.t. de maatregelen die wij treffen in en om ons huis om jullie verblijf zo veilig mogelijk te laten zijn. Dit document verwachten ondertekend en wel retour van jou.

2. Wij willen vooraf graag weten wat de samenstelling van de groep is zodat wij weten of wij jullie al dan niet kunnen verwelkomen.

3.  Helaas is de situatie nog steeds zo dat de verzekeraar noch de kosten voor de huurder, noch de kosten voor de verhuurder dekt indien er sprake is van Corona.  Daarom hanteren wij speciale regels m.b.t. het verplaatsen of annuleren i.v.m. Corona. Deze regels sturen wij je op verzoek vooraf toe en anders tezamen met de overeenkomst. 

groepsaccommodaties Nederland
Wij werken volgens de voorwaarden van Groepsaccommodaties Nederland. Wij adviseren je om te zorgen voor een annuleringsverzekering voor groepen. Mocht je willen/moeten annuleren kan de hele groep annuleren. Bij een individuele annuleringsverzekering gaat dat

niet. Kijk voor meer informatie op www.elkegroepverzekering.nl.