retraites

Wat is nu heerlijker dan op een stille plek zelf van binnen helemaal tot rust te komen?
Buitenhuis Zonneroos beschikt over zaal van ca. 48 m2 in het apart gelegen gebouw
Zonnebloem met uitzicht op de tuin en de omliggende weilanden. Je kunt deze zonnige, lichte
ruimte naar jouw wens inrichten. De ruimte wordt verwarmd middels vloerverwarming. Zeer
comfortabel als je zit en/of ligt. De openslaande deuren geven toegang tot de tuin. Diverse
ramen, voorzien van luxaflex en gordijnen kunnen open. In het gebouw zijn een tweetal
toiletten, een aparte massage- en doucheruimte.
Je kunt in de Zonneroos meedoen aan georganiseerde retraites of lessen (kijk onder agenda)
of je organiseert jouw eigen yoga – meditatie of stiltebijeenkomst. Aanwezig zijn eco-
yogamatten, meditatiekussens- en krukjes, dekens, hoofdkussens, een muziekinstallatie en
verbinding met internet indien gewenst. Daarnaast gebruiken wij een ionisator met Hepafilter en UV (zonder ozon) om bacteriën en virussen te lijf te gaan.
Uiteraard verblijf je in onze heerlijke groepsaccommodatie die beschikt over 12 slaapkamers met eigen sanitair. Fijn om te weten… als je met een kleine groep komt kun je vanaf vanaf 6 slaapkamers huren. Daarnaast kun je gebruik maken van de keuken, living, aparte speelkamer die je uiteraard ook een andere bestemming kunt geven. Buiten vind je dan ook nog een heerlijke grote tuin met volop privacy dus buitenlessen zijn zeer goed mogelijk, een zwembad en een Finse sauna.

Huurprijzen voor het gebruik van het gehele gebouw vind je onder groepsaccommodatie.

Prijzen t/m het gebruik van 6 slaapkamers en de rest van ons buitenhuis vind je onder vakantiehuis.

yoga retraite

In onze agenda vind je yogaretraites die worden aangeboden en waar je je voor op kunt geven. Je kunt ook zelf jouw yogaweekend organiseren. Wij beschikken over diverse basismaterialen. Bolsters behoren niet tot de uitrusting.
Kom vooral vooraf ook even voelen of de ruimte naar je zin is. Onze accommodatie kun je dan ook direct bezichtigen. Dan weet je waar je jouw deelnemers laat verblijven. Wij denken graag met je mee en kunnen je in de voorbereiding maar ook tijdens jouw retraite behulpzaam zijn. Je kunt zelf voor de catering zorgen maar wij kunnen je ook ontzorgen hierin.
Misschien wil je als extraatje massages aanbieden of juist iets heel anders, bijvoorbeeld een kanotocht op zoek naar otters. We organiseren het graag voor je.
De omgeving leent zich uitstekend voor een wandeling in stilte, fietstocht of kanotocht. In- en om ons vakantiehuis zijn voldoende mogelijkheden om je helemaal terug te trekken in stilte, met een fijn boek en uitzicht op het prachtige rustgevende landschap.

meditatie retraite

Wil je zelf een meditatieretraite organiseren of een combinatie van yoga en meditatie dan zit je bij ons goed. De apart gelegen zaal, Zonnebloem, met uitzicht op de tuin en weilanden geeft je het gevoel buiten te zijn. En omdat wij altijd aan een groep tegelijkertijd verhuren is stilte en rust gegarandeerd. Het enige geluid van buiten is het loeien van de koeien of het gezang van de vele vogels. Je kunt zowel de binnen- al buitenruimte betrekken in jouw retraite. We liggen zo afgelegen dat de koeien onze buren zijn maar er verder geen personen m.u.v. onszelf op of om het terrein aanwezig zijn.
Mocht je een weekend (vanaf vrijdagmiddag) te kort vinden, wij bieden ook de mogelijkheid voor een XL verblijf waarbij je bijvoorbeeld vanaf donderdagochtend of
woensdagavond jouw gasten laat aankomen. Neem alle rust en tijd om jouw meditatieweekend een goede basis en vorm te geven die bij jou past. 

van een massage genieten of een massagetraining aanbieden

Wil je anderen leren masseren dan is de Zonnebloem een uitgelezen ruimte hiervoor.Wil je liever zelf heerlijk ontspannen na een wandeling of andere sportieve activiteit? Ook dat is mogelijk in ons vakantiehuis. Kies een massage die bij jou past.

Klassieke massage: De belangrijkste spieren, met name aan de achterzijde van je lichaam, worden onder handen genomen bij een 30 minuten massage. Kies je voor 60 minuten dan wordt je gehele lichaam aangepakt.
Voetreflex massage: Onze voeten weerspiegelen de gezondheid van ons lijf. Door een voetreflexmassage wordt je hele lichaam gemasseerd.
Shiatsu massage: Tijdens een behandeling lig je op een dun matras of op een massagetafel. Op een rustige manier wordt er druk uitgeoefend op bepaalde punten van je lichaam. Dat kan met duim, handpalm, elleboog, knie of voet. Door het geven van die druk en het manipuleren van gewrichten en spieren worden blokkades opgeheven en kan energie weer vrij stromen. Alleen een behandeling van 60 minuten mogelijk.
Sportmassage: Een stevige behandeling bedoeld om te herstellen na sportieve inspanning, zoals roeien, fietsen of een stevige wandeling. Deze massagehandeling is vooral gericht op de spieren, lymfevaten en bloedsomloop.
15-minuten stoelmassage: Een combinatie van klassieke en Oosterse drukpuntmassage. Op een speciale stoel worden je hoofd, nek, schouders, armen, hoofd en rug behandeld. Deze massage wordt over de kleding heen gegeven.
Tarieven voor alle massages: 30 minuten: € 37,50. 60 minuten: € 65,00. 15 minuten stoelmassage € 24,50